упал с коня, погибНа Турківщині внаслідок падіння з коня загинув чоловік. Призначено експертизу. За фактом відкрите кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Турківське відділення поліції 15 листопада надійшло повідомлення про те, що у селі Либохора загинув чоловік. Як встановили правоохоронці, подія сталася близько 16.30. Дорогою до лісу 32-річний житель району, їдучи верхи, не втримався на коні і впав на землю.  В результаті падіння чоловік отримав травми, несумісні з життям, і помер на місці пригоди.

Тіло загиблого відправлене на експертизу. За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з приміткою "нещасний випадок". З’ясовуються обставини події.


На Турковщине результате падения с лошади погиб человек. Назначена экспертиза. По факту открыто уголовное производство. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Турковское отделение полиции 15 ноября поступило сообщение о том, что в селе Либохора погиб человек. Как установили правоохранители, инцидент произошел около 16.30. По дороге в лес 32-летний житель района, будучи верхом, не удержался на лошади и упал на землю. В результате падения мужчина получил травмы, несовместимые с жизнью, и скончался на месте происшествия.

Тело погибшего отправлено на экспертизу. По факту открыто уголовное производство по ч.1ст.115 Уголовного кодекса Украины (умышленное убийство) с пометкой "несчастный случай". Выясняются обстоятельства происшествия.