музей террора, Евромайдан, фильм

У музеї "Територія Терору" покажуть документальний фільм "Євромайдан. Чорновий монтаж". Про це повідомляється на сторінці музею у Facebook

Музей "Територія Терору" та ГО "Патронус" запрошує всіх охочих переглянути стрічку "Євромайдан. Чорновий монтаж" від Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Автори стрічки звернулися до режисерів, що знімали український протест, і попросили їх надати найкращі кадри. Епізоди майбутніх фільмів про Євромайдан склалися у калейдоскоп революції, що не потребує коментарів.

"Ми пропонуємо до вашої уваги хроніку Революції Гідності – від перших виступів листопада 2013 року до розстрілів людей наприкінці лютого 2014 року. Проживіть з нами ці три місяці боротьби, відчуйте і побачте революцію очима авторів фільму", – запрошують організатори перегляду.

Тривалість фільму – одна година. Показ відбудеться 22 листопада о 18.30 у лекторії музею "Територія Терору" (просп. Чорновола 45 г) в рамках виїзного засідання кіноклубу медіапросвіти з прав людини Docudays UA. Вхід вільний.


В музее "Территория террора" покажут документальный фильм "Евромайдан. Черновой монтаж". Об этом сообщается на странице музея в Facebook

Музей "Территория террора" и ОО "Патронус" приглашает всех желающих посмотреть фильм "Евромайдан. Черновой монтаж" от Международного фестиваля документального кино о правах человека Docudays UA. Авторы ленты обратились к режиссерам, снимавшим украинский протест, и попросили их предоставить лучшие кадры. Эпизоды будущих фильмов о Евромайдане сложились в калейдоскоп революции, не требующих комментариев.

"Мы предлагаем вашему вниманию хронику Революции Достоинства - от первых выступлений в ноябре 2013 года до расстрелам людей в конце февраля 2014-го. Проживите с нами эти три месяца борьбы, почувствуйте и посмотрите революцию глазами авторов фильма", - приглашают организаторы просмотра.

Продолжительность фильма – 1 час. Показ состоится 22 ноября в 18.30 в лектории музея "Территория террора" (пр. Черновола 45 г) в рамках выездного заседания киноклуба медиапросвиты по правам человека Docudays UA. Вход свободный.