суд, побил жену, приговорУ Львові чоловіка за побиття дружини засудили до 150 годин громадських робіт. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Як розповів у судовому засіданні обвинувачений, між ним та дружиною часто виникали конфлікти, які переростали у бійку. Ввечері 8 серпня 2017 року між ним та дружиною знов виник словесний конфлікт на побутовому ґрунті, він не втримався і почав наносити удари руками і ногами по тілу та голові потерпілої. Вона намагалась захищатись, але це його ще більше злило, він не міг стриматись, в результаті чого заподіяв їй струс головного мозку, розтяг зв'язкова-м'язевого апарату шийного відділу хребта, синці на руках та інше, що відносяться до легкого тілесного ушкодження з короткочасним розладом здоров'я.

Личаківський районний суд м. Львова визнав бешкетника винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 125 КК України, та обрав покарання у виді громадських робіт на строк 150 годин.

Во Львове мужчину за избиение жены приговорили к 150 часам общественных работ. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Как рассказал в судебном заседании обвиняемый, между ним и женой часто возникали конфликты, которые перерастали в драку. Вечером 8 августа 2017 года между ним и женой вновь возник словесный конфликт на бытовой почве, он не удержался и начал наносить удары руками и ногами по телу и голове потерпевшей. Она пыталась защищаться, но это его еще больше злило, он не мог удержаться, в результате чего причинил ей сотрясение головного мозга, растяжение связочно-мышечного аппарата шейного отдела позвоночника, ссадины на руках и прочее, относящихся к легкому телесному повреждению с кратковременным расстройством здоровья.

Лычаковский районный суд Львова признал буяна виновным в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст. 125 УК Украины, и выбрал наказание в виде общественных работ на срок 150 часов.