реклама, дорожные знаки, главы райадминистрацийУпродовж 2016 року районні адміністрації міста демонтували на території Львова 660 рекламних конструкцій, стилізованих під дорожні знаки.

Як зазначили с під час апаратної наради голови районних адміністрацій, таку рекламу встановлюють неправомірно, і жодних відповідних дозволів на це немає.

Так, найбільше конструкцій демонтували у Шевченківському районі – 234. 103 знаки демонтували у Франківському районі, 86 – у Залізничному, 84 – у Сихівському, 78 – у Галицькому, та 75 – у Личаківському.

У подальшому при виявленні такої реклами голови районних адміністрацій будуть звертатися у правоохоронні органи.


В течение 2016 года районные администрации города демонтировали на территории Львова 660 рекламных конструкций, стилизованных под дорожные знаки.

Как отметили во время аппаратного совещания главы районных администраций, такую рекламу устанавливают неправомерно и никаких соответствующих разрешений на это нет.

Больше всего конструкций демонтировали в Шевченковском районе - 234. 103 знака демонтировали во Франковском районе, 86 - в Железнодорожном, 84 - в Сиховском, 78 - в Галицком, и 75 - в Лычаковском.

В дальнейшем при обнаружении такой рекламы власти будут направлять обращения в правоохранительные органы.