У Сербії завершився клубний чемпіонат Європи з шахів серед жінок, де успішно у складі команди "Монте-Карло" виступили сестри зі Львівщини Анна і Марія Музичук.

Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури і спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

У складі цієї команди, яка до початку змагань вважалася фаворитом, виступала також чинна чемпіонка світу Хоу Іфань. Ця зіркова команда успішно перемагала усіх суперників і вже за тур до завершення чемпіонату стала недосяжною для інших команд.

Тож до усіх своїх здобутків Марія та Анна Музичук додали ще й титули чемпіонів Європи 2016 року в клубній команді.


В Сербии завершился клубный чемпионат Европы по шахматам среди женщин, где успешно выступили сестры изо Львовщины Анна и Мария Музычук.

Об этом сообщила заместитель начальника управления физической культуры и спорта Львовской облгосадминистрации Оксана Вацеба.

В составе этой команды, которая до начала соревнований считалась фаворитом, выступала также действующая чемпионка мира Хоу Ифань.

Звездная команда успешно побеждала всех соперников и уже за тур до завершения чемпионата стала недосягаемой для других команд. Поэтому ко всем своим достижениям Мария и Анна Музычук добавили еще и титулы чемпионов Европы 2016 года в клубной команде.