суд, убийство, бабушка, внукЗловмисника зі Львові ув’язнили на 9 років за умисне вбивство власної бабусі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №2, цьогоріч у лютому до Шевченківського районного суду м. Львова скеровано обвинувальний акт стосовно 28-річного львів’янина, який підозрювався в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України).

Інцидент стався 10.11.2018, близько 23.00, у приміщенні квартири, у якій спільно проживали зловмисник та його жертва. Встановлено, що чоловік напідпитку під час раптового конфлікту із своєю бабусею завдав їй численні удари по голові та тілу, що призвели до гострої крововтрати і стали причиною її смерті.

Під час досудового розслідування до фігуранта застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 07.10.2019 вироком Шевченківського районного суду м. Львова обвинуваченого визнано винним та засуджено до 9 років ув’язнення.


Злоумышленника из Львова посадили на 9 лет за умышленное убийство собственной бабушки. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Львовской местной прокуратуры №2, в этом году в феврале в Шевченковский районный суд г. Львова направлено обвинительное заключение в отношении 28-летнего львовянина, который подозревался в умышленном убийстве (ч.1 ст.115 УК Украины).

Инцидент произошел 10.11.2018, около 23.00, в помещении квартиры, в которой совместно проживали злоумышленник и его жертва. Установлено, что пьяный мужчина во время внезапного конфликта со своей бабушкой нанес ей многочисленные удары по голове и телу, что привело к острой кровопотере и стало причиной его смерти.

Во время досудебного расследования к фигуранту применена мера пресечения в виде содержания под стражей. 07.10.2019 приговором Шевченковского районного суда г. Львова обвиняемый признан виновным и приговорен к 9 годам заключения.