ДТП, мотоциклист, электроопораУ місті Жовква 17- річний мотоцикліст в’їхав у електроопору. Від отриманих травм юнак загинув на місці події. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 16 жовтня, близько 00.55 в Жовківське відділення поліції надійшло повідомлення про аварію, яка сталася в райцентрі.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій мотоцикла Viper, 17-річний житель одного з сіл району, не впорався з керуванням, в’їхав у бордюр та здійснив зіткнення з електроопорою. Тілесні ушкодження, отримані хлопцем, виявилися несумісні з життям.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Проводиться досудове розслідування.


В городе Жолква 17-летний мотоциклист въехал в электроопору. От полученных травм молодой человек погиб на месте происшествия. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 16 октября, около 00.55 в Жолковское отделение полиции поступило сообщение об аварии, которая произошла в райцентре.

Как предварительно установили правоохранители, водитель мотоцикла Viper, 17-летний житель одного из сел района, не справился с управлением, въехал в бордюр и совершил столкновение с электроопорой. Телесные повреждения, полученные парнем, оказались несовместимы с жизнью.

По факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 УК Украины (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами). Проводится досудебное расследование.