петиция, лестница, освещениеОсвітити хідники на вулиці Науковій просять у петиції, що зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій.

"На вул. Науковій, сторона з парною нумерацією, у проміжку від вул. Кн. Ольги до вул. Кульпарківської, відсутнє освітлення хідника. Пішохідна зона відділена від освітленої проїздної частини дороги та від житлових будинків густими насадженнями, крізь які не пробиваються світло від вуличних ліхтарів та вікон осель. Хідникове покриття від буд. 64 до вул. Симоненка чомусь залишене без уваги ще з часів московської олімпіади. Зважаючи на зазначене вище, вважаю, що існує небезпека здоров'ю та життю пішоходів у цьому районі. Тож, прошу знайти варіант вирішення проблеми освітлення даної ділянки", - пише автор петиції Андрій Пігель.


Осветить тротуары на улице Научной просят в петиции, которая зарегистрирована в Единой системе местных петиций

"На ул. Научной, сторона с парной нумерацией, в промежутке от ул. Кн. Ольги до ул. Кульпарковской, отсутствует освещение тротуара. Пешеходная зона отделена от освещенной проезжей части дороги и от жилых домов густыми насаждениями, сквозь которые не пробиваются свет от уличных фонарей и окон домов. Покрытие лестницы от д. 64 до ул. Симоненко почему-то оставлено без внимания еще со времен московской олимпиады. Учитывая вышесказанное, считаю, что существует опасность здоровью и жизни пешеходов в этом районе. Поэтому, прошу найти вариант в решение проблемы освещения данного участка", - пишет автор петиции Андрей Пигель.