полиция, офис, ЕС

Перший прозорий офіс для львівської поліції відкриють у 2021 році. У Львові також встановлять 100 камер відеоспостереження з розпізнаванням облич і номерних знаків. Про це повідомляє ZAXID.NET

Перший прозорий офіс львівської поліції на вул. Стрийській планують добудувати до 2021 року та облаштувати там центр оперативного реагування патрульної поліції. Минулого тижня у Львові відбулась презентація проекту "Створення системи швидкого реагування на інформацію про злочини та події Львова", яка також передбачає закупівлю 100 камер відеоспостереження для Львова та низку іншого обладнання для патрульних. Проект на 90% фінансується Європейським Союзом і покликаний пришвидшити і покращити реакцію поліції на злочини.

У будівлі на вул. Стрийській планують розмістити центр оперативного реагування патрульної поліції. Як повідомила під час презентації начальниця сектору реалізації проектів міжнародної технічної допомоги Нацполіції Вікторія Тимчишин, цей проект пройшов слухання європейської комісії і виграв грант у рамках програми Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

Загальний бюджет грантового проекту – 6 млн євро, з яких 4 млн євро витратять на добудову офісу на вул. Стрийській та ремонт усіх шести відділів поліції Львова. Серед іншого, у відділках поліції мають обладнати камери тимчасового перебування затриманих осіб, які мають відповідати європейським стандартам. Ще за 2 млн євро у рамках грантового проекту планують закупити обладнання для роботи центру на вул. Стрийській.


Первый прозрачный офис для львовской полиции откроют в 2021 году. Во Львове также установят 100 камер видеонаблюдения с распознаванием лиц и номерных знаков. Об этом сообщает ZAXID.NET

Первый прозрачный офис львовской полиции на ул. Стрыйской планируют достроить к 2021 году и обустроить там центр оперативного реагирования патрульной полиции. На прошлой неделе во Львове состоялась презентация проекта "Создание системы быстрого реагирования на информацию о преступлениях и происшествиях Львова", которая также предусматривает закупку 100 камер видеонаблюдения для Львова и ряд другого оборудования для патрульных. Проект на 90% финансируется Европейским Союзом и призван ускорить и улучшить реакцию полиции на преступления.

В здании на ул. Стрыйской планируют разместить центр оперативного реагирования патрульной полиции. Как сообщила во время презентации начальница сектора реализации проектов международной технической помощи Нацполиции Виктория Тимчишин, этот проект прошел слушания европейской комиссии и выиграл грант в рамках программы Польша-Беларусь-Украина 2014-2020.

Общий бюджет грантового проекта - 6 млн евро, из которых 4 млн евро потратят на достройку офиса на ул. Стрыйской и ремонт всех шести отделов полиции Львова. Среди прочего, в отделениях полиции должны оборудовать камеры временного пребывания задержанных лиц, которые должны отвечать европейским стандартам. Еще за 2 млн евро в рамках грантового проекта планируют закупить оборудование для работы центра на ул. Стрыйской.