улица Научная, заминирован дом

Повідомлення про загрозу вибуху у львівському житловому будинку на вулиці Науковій виявилось неправдивим. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Нагадаємо, сьогодні, 16 червня, близько 10.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканця одного з будинків по вулиці Науковій про те, що його сусід хоче підірвати будинок газовим балоном. На місці події працювали спеціалісти-вибухотехніки, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Під час перевірки з будинку було евакуйовано 30 осіб.

Спеціалісти-вибухотехніки обстежили будинок та прилеглу територію – вибухонебезпечних предметів не виявлено.


Сообщение об угрозе взрыва в львовском жилом доме на улице Научной оказалось ложным. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Напомним, сегодня, 16 июня, около 10.00 на оперативную линию 102 поступило сообщение от жителя одного из домов по улице Научной о том, что его сосед хочет взорвать дом газовым баллоном. На месте происшествия работали специалисты-взрывотехники, следственно-оперативная группа и работники других служб. Во время проверки из дома были эвакуированы 30 человек.

Специалисты-взрывотехники обследовали дом и прилегающую территорию - взрывоопасных предметов не обнаружено.