пожар, улица Снопковская, электропроводкаУ Галицькому районі, на вулиці Снопківська у чотирьохповерховому житловому будинку загорілася електропроводка. Постраждала літня жінка. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

15 червня о 08:08 у м. Львові (вул. Снопківська, Галицький район) на другому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку виникла пожежа (загорання електропроводки). Знищено речи домашнього вжитку на площі 10 м². Внаслідок пожежі потерпіла власниця квартири 1933 року народження. Потерпілу у стані середньої важкості госпіталізовано у комунальну 8 міську клінічну лікарню. Причина пожежі з’ясовується.


В Галицком районе, на улице Снопковская в четырехэтажном жилом доме загорелась электропроводка. Пострадала пожилая женщина. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

15 июня в 08:08 во Львове (ул. Снопковская, Галицкий район) на втором этаже четырехэтажного жилого дома возник пожар (возгорание электропроводки). Уничтожены речи домашнего обихода на площади 10 м². В результате пожара пострадала хозяйка квартиры 1933 года рождения. Пострадавшая в состоянии средней тяжести госпитализирована в коммунальную 8 городскую клиническую больницу. Причина пожара выясняется.