клееный брус, Tehnica Schweiz Impex На Львівщині виготовлятимуть клеєний брус, який використовується для спорудження відпочинково-розважальних закладів (готелів, спа-центрів, спортзалів, басейнів, торгових центрів, ресторанів). Про це повідомляє пре-служба Львівської облдержадміністрації.

Будівельна компанія Tehnica Schweiz Impex із Швейцарії планує відкрити на Львівщині підприємство з обробки деревини за технологією, яка в області ще не представлена. Про це стало відомо під час зустрічі голови Львівської ОДА Олега Синютки з директором та засновником Tehnica Sсhweiz Impex Сімоном Краттігером.

Як повідомив іноземний гість, майбутнє підприємство займатиметься виготовленням конструкцій із зрощеного клеєного бруса, який використовується для спорудження різноманітних будівель: відпочинково-розважальних закладів (готелів, спа-центрів, спортзалів, басейнів, торгових центрів, ресторанів і т.д.), будівель для сільського господарства, великих залів для зібрань, будинків приватного типу тощо.

Крім того, директор компанії розповів про проект впровадження лінії із виготовлення дерев’яних кількашарових плит X-LAM для спорудження багатоповерхових будинків.


На Львовщине будут производить клееный брус, который используется для строительства заведений отдыха и развлечений (гостиниц, спа-центров, спортзалов, бассейнов, торговых центров, ресторанов). Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Строительная компания Tehnica Schweiz Impex из Швейцарии планирует открыть на Львовщине предприятие по обработке древесины по технологии, которая в области еще не представлена. Об этом стало известно во время встречи председателя Львовской ОГА Олега Синютки с директором и основателем Tehnica Sсhweiz Impex Симоном Краттигером.

Как сообщил иностранный гость, будущее предприятие будет заниматься изготовлением конструкций из сращенного клееного бруса, который используется для сооружения различных зданий: развлекательных заведений (гостиниц, спа-центров, спортзалов, бассейнов, торговых центров, ресторанов и т.д.), зданий для сельского хозяйства, больших залов для собраний, домов частного типа и тому подобное.

Кроме того, директор компании рассказал о проекте внедрения линии по изготовлению деревянных многослойна плит X-LAM для строительства многоэтажных домов.