Батьківська рада, медосмотр, очереди в поликлиникахЛьвів'яни, які обурені чергами на медогляд у дитячих поліклініках, ініціювали скаргу-звернення головному лікарю комунальної 6-ї міської поліклініки м. Львова. Про це повідомляє "Батьківська рада Львівщини".

Як розповіла мати двох дітей Любов Прийма, щоб пройти медогляд у дитячих лікарів (хірурга, невропатолога і отоларинголога), вони простояли у черзі у битком набитому коридорі майже три години. На фото – лише половина очікуючих. Решта виходили на вулицю гуляти з дітьми чи стояли паралельно в черзі на іншому поверсі до дитячого окуліста.

"Я, як і решта батьків, стояли під дверима в черзі. Особисто я з 2-ма дітьми по 3 роки стояли з 09.30 по 12.10, очікуючи своєї черги! Чергу до дитячого окуліста мої діти вже не змогли витримати. У себе на сайті 6-та поліклініка хвалиться, що "Основний напрямок роботи комунальної 6-ої міської поліклініки м.Львова - надання медичної кваліфікованої допомоги населенню м. Винники". Змушувати немовлят і дошкільнят стояти півдня в коридорі - це не може важатися кваліфікованою медичною допомогою. Від імені батьків Винниківських дітей вимагаю організувати прийоми дитячих лікарів не один раз в місяць а, як мінімум, один раз в тиждень!" - зазначає жінка.


Львовяне возмущенные очередями на медосмотр в детских поликлиниках, инициировали жалобу-обращение главному врачу коммунальной 6-й городской поликлиники г. Львов. Об этом сообщает "Родительский совет Львовщины".

Как рассказала мать двоих детей Любовь Прийма, чтобы пройти медосмотр у детских врачей (хирурга, невропатолога и отоларинголога), они простояли в очереди в битком набитом коридоре почти три часа. На фото - только половина ожидающих. Остальные выходили на улицу гулять с детьми или стояли параллельно в очереди на другом этаже к детскому окулисту.

"Я, как и остальные родителей, стояли под дверью в очереди. Лично я с 2-мя детьми по 3 года стояла с 09.30 до 12.10, ожидая своей очереди! Очередь к детскому окулисту мои дети уже не смогли выдержать. У себя на сайте 6-я поликлиника хвастается, что "Основное направление работы коммунальной шестой городской поликлиники Львова - оказание медицинской квалифицированной помощи населению г. Винники". Заставлять малышей и дошкольников стоять полдня в коридоре - это не может считаться квалифицированной медицинской помощью. От имени родителей Винниковских детей требую организовать прием детских врачей не один раз в месяц а, как минимум, один раз в неделю!" - отмечает женщина.