автостанция, нож, избиениеУ Львові на АС-2 стався конфлікт: зловмисник жорстоко побив чоловіка. Про це повідомляє "Варта1". 

14 травня сталався конфлікт у Львові, на другій автостанції. Причиною, ймовірно, стало пограбування.

Як повідомив свідок, між чоловіками відбувся конфлікт. Під час нападу один з них застосував ніж і поранив іншого в область сідниць. До потерпілого викликали бригаду швидкої медичної допомоги.

Як повідомили медики, на місці події працювала не поліція, а служба охорони автостанції. У поліцію учасники конфлікту не зверталися. Чоловіка дуже сильно побили, внаслідок чого у нього пішла сеча з кров’ю, ножового поранення, за даними медиків, у чоловіка не було.


Во Львове на АС-2 произошел конфликт: злоумышленник жестоко избил мужчину. Об этом сообщает "Варта1". 

14 мая сталався конфликт во Львове, на второй автостанции. Причиной, предположительно, стало ограбление.

Как сообщил свидетель, между мужчинами произошел конфликт. Во время нападения один из них применил нож и ранил другого в область ягодиц. К пострадавшему вызвали бригаду скорой медицинской помощи.

Как сообщили медики, на месте происшествия работал не полиция, а служба охраны автостанции. В полицию участники конфликта не обращались. Мужчину очень сильно избили, в результате чего у него пошла моча с кровью, ножевого ранения, по данным медиков, у мужчины не было.