Тарас Городничий, ЭверестЛьвівського альпініста Романа Городечного і його товариша Тараса Позднія з Києва врятували, вони перебувають у лікарні. Про це на Фейсбук повідомила активістка зі Львова Наталія Шелестак, інформує Гал-інфо

"Живі))) примерзлі трохи, але живі! Тарас поки в лікарні. Вони герої. Стягували ще непальця вниз))) Подробиці хай розказує сам( в мене мурахи від того, що розповів), а я пішла ревіти від щастя, що Бог дав їм шанс! Щиро дякую всім за підтримку! Люди, ви неймовірні!", - пише вона.

Львів’янин Роман Городечний, який 14 травня, піднявся на найвищу вершину світу Еверест, а також киянин Тарас Поздній, потребували термінової допомоги.

"На висоті 6400 метрів, під час спуску з Евересту, у Романа почалася гірська хвороба, а у Тараса різко погіршився зір, - каже Наталя Шелестак. – Страхова компанія відмовляється оплатити вертоліт, а хлопців терміново потрібно забрати. Наразі це питання вирішуємо усі можливими способами. Просимо про молитву для наших хлопців", - розповіла Наталія Шелестак.


Львовского альпиниста Романа Городечного и его товарища Тараса Поздния из Киева спасли, они находятся в больнице. Об этом на Фейсбуке сообщила активистка из Львова Наталья Шелестак, информирует Гал-инфо

"Живые))) примерзшие немного, но живые! Тарас пока в больнице. Они герои. Взимали еще непальца вниз))) Подробности пусть рассказывает сам (у меня муравьи от того, что рассказал), а я пошла реветь от счастья, что Бог дал им шанс! спасибо за поддержку! Люди, вы невероятные! ", - пишет она.

Львовянин Роман Городечный, который 14 мая, поднялся на высочайшую вершину мира Эверест, а также киевлянин Тарас Поздний, нуждались в срочной помощи.

"На высоте 6400 метров, при спуске с Эвереста, у Романа началась горная болезнь, а у Тараса резко ухудшилось зрение, - говорит Наталья Шелестак. - Страховая компания отказывается оплатить вертолет, а ребят срочно нужно забрать. Сейчас этот вопрос решаем все возможными способами . Просим о молитве для наших ребят ", - рассказала Наталья Шелестак.