Трускавец, малыш, квартира, МЧСУ Трускавці рятувальники 15 березня визволяли із замкнутої квартири двомісячного бранця. Про це повідомляють "Джерела Трускавця". 

Надзвичайна подія мала місце на вулиці Стуса, 14. Допоки маля спало у колисці, його мама на кілька хвилин вийшла у загальний коридор. Від протягу двері їхньої оселі зачинилися. Жінка викликала рятувальників.

Як розповів  виконувач обов'язків керівника підрозділу ДСНС у курортному місті Володимир Гординський, надзвичайники за допомогою механічних інструментів відкрили двері. На місце події викликали і поліцію, оскільки оселя, в якій замкнулися двері, є орендованим житлом.


В Трускавце спасатели 15 марта освобождали из замкнутой квартиры двухмесячного пленника. Об этом сообщают "Источники Трускавца". 

Чрезвычайное происшествие имело место на улице Стуса, 14. Пока малыш спал в колыбели, его мама на несколько минут вышла в общий коридор. От сквозняка двери их дома закрылись. Женщина вызвала спасателей.

Как рассказал исполняющий обязанности руководителя подразделения ГСЧС в курортном городе Владимир Гордынский, чрезвычайники с помощью механических инструментов открыли дверь. На место происшествия вызвали и полицию, поскольку дом, в котором заперлись двери, является арендованным жильем.