яма, провалилась, женщинаУ Пустомитівському районі рятувальники витягнули жінку із 4-метрової ями, яка провалилась внаслідок обвалу грунту. Про це повідомляє ДСНС у Львівській області.

15 березня о 18:14 до рятувальників надійшло повідомлення, що в с. Підбірці Пустомитівського району в приватному господарстві відбувся обвал ґрунту. Внаслідок цього жінка, 1949 року народження, провалилась у яму, глибиною близько 4 м, та потребувала допомоги. Близько 40 хвилин постраждала кликала на допомогу. Врешті сусіди почули крик й звернулися за допомогою до Служби порятунку.

На місце події були направлені рятувальники 61 ДПРЧ м. Винники , 29 ДПРЧ м. Львова та пошуково-рятувальної частини загону технічної служби. Рятувальники за допомогою штурмової драбини спустилися до жінки у провалля. За допомогою рятувальної косинки і триноги жінку підняли на поверхню. Потерпілу з травмою верхньої кінцівки госпіталізовано в Комунальну міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги.


В Пустомытовском районе спасатели вытащили женщину из 4-метровой ямы, которая провалилась в результате обвала грунта. Об этом сообщает ГСЧС во Львовской области.

15 марта в 18:14 к спасателям поступило сообщение, что в с. Подборки Пустомытовского района в частном хозяйстве произошел обвал грунта. В результате женщина, 1949 года рождения, провалилась в яму, глубиной около 4 м. Около 40 минут пострадавшая звала на помощь. В конце концов, соседи услышали крик и обратились за помощью в Службу спасения.

На место происшествия были направлены спасатели 61 ДПРЧ м. Винники, 29 ДПРЧ г. Львова и поисково-спасательной части отряда технической службы. Спасатели с помощью штурмовой лестницы спустились к женщине в пропасть. С помощью спасательной косынки и треноги ее подняли на поверхность. Пострадавшая с травмой верхней конечности госпитализирована в Коммунальную городскую клиническую больницу скорой медицинской помощи.