ДТП, подросткиУ Львові Daewoo Daewoo Matiz з підлітками наїхав на цегляну огорожу ПрАТ "Львівський лікеро-горілчаний завод". Про це повідомила прес-служба Департаменту з питань цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації.

15 марта в 21:00 у Львові трапилася ДТП біля лікеро-горілчаного заводу на вулиці Кордуби. За кермом був житель Львова, 1998 року народження, якого увезла карета швидкої допомоги.

В результаті ДТП постраждали чотири пасажири автомобіля, усі – жителі Львова, від 15 до 17 років:  два - 2000 року народження, один 2002 року народження та ще один - 1999 року народження. Троє були госпіталізовані, один (2002 р.н.) – у реанімацію, двоє – у травматологію. Одного хлопця після надання медичної допомогу відпущено додому.


Во Львове Daewoo Daewoo Matiz с подростками наехал на каменную ограду ПАО "Львовский ликеро-водочный завод". Об этом сообщила пресс-служба Департамента по вопросам гражданской защиты населения Львовской облгосадминистрации.

15 марта в 21:00 во Львове произошло ДТП около ликеро-водочного завода на улице Кордубы. За рулем был житель Львова, 1998 года рождения, которого увезла скорая помощь.

Также в результате ДТП пострадали четыре пассажира автомобиля. Все они жители Львова в возрасте от 15 до 17 лет. Двое подростков были госпитализированы в травматологию, один - в реанимацию. Еще один ушел домой после оказания медпомощи.