завод, бетонная плитаВ Личаківському районі на працівника заводу залізобетонних виробів впала плита. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 16 березня, о 12.03 у Львові на вул. Польовій, 44 (Личаківський район) внаслідок падіння бетонної плити на заводі залізобетонних виробів №2 був травмований львів’янин, 1952 року народження.

Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала потерпілого у стані середнього ступеня важкості в комунальну міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги. В нього діагностували відкритий перелом лівої  руки.


В Лычаковском районе на работника завода железобетонных изделий упала бетонная плита. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня, 16 марта, в 12.03 во Львове на ул. Полевой, 44 (Личаковский район) в результате падения бетонной плиты на заводе железобетонных изделий №2 был травмирован львовянин, 1952 года рождения.

Бригада скорой медицинской помощи госпитализировала пострадавшего в состоянии средней степени тяжести в коммунальную городскую клиническую больницу скорой медицинской помощи. У него диагностировали открытый перелом левого руки