зять, теща, кражаУ Бориславі зять викрав у тещі ювелірні виробу. У крадіжці чоловіка запідозрила його ж дружина. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

В Бориславське відділення поліції надійшла заява від 24-річної місцевої мешканки. За словами жінки, під час прибирання квартири вона знайшла квитанції, які свідчили про те, що її 27-річний  чоловік здав до ломбарду золоті вироби. Дізнавшись, що це прикраси її матері, заявниця вирішила звернутися за допомогою до поліції.

Правоохоронці встановили, що зловмисник ніде не працює та час від часу зловживає спиртними напоями.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене статтею, - позбавлення волі на строк до трьох років.


В Бориславе зять украл у тещи ювелирные изделия. В краже мужчину заподозрила его же жена. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

В Бориславское отделение полиции поступило заявление от 24-летней местной жительницы. По словам женщины, во время уборки квартиры она нашла квитанции, свидетельствующие о том, что ее 27-летний муж сдал в ломбард золотые изделия. Узнав, что это украшения ее матери, заявительница решила обратиться за помощью в полицию.

Правоохранители установили, что злоумышленник нигде не работает и время от времени злоупотребляет спиртными напитками.

По факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.185 Уголовного кодекса Украины (кража). Максимальное наказание, предусмотренное статьей, - лишение свободы на срок до трех лет.