ДТП, пешеходУ Пустомитівському районі автомобіль Daewoo Lanos збив пішохода, котрий помер на місці події. Про це повідомляє голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич. 

ДТП сталася на трасі Львів-Івано-Франківськ поблизу с. Давидів. Водій автомобіля Daewoo Lanos здійснив наїзд на пішохода, який йшов по проїжджій частині дороги. Від отриманих травм чоловык помер на місці події.

Як уточнили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, біля готельно-відпочинкового комплексу “Галицька корона” водій автомобіля Daewoo Lanos, 23-річний мешканець м. Львова 1995 року народження, здійснив наїзд на пішохода, 25-річного мешканця м. Львова, який від отриманих травм загинув на місці події.

Обставини та причини події встановлюються.


В Пустомытовском районе автомобиль Daewoo Lanos сбил пешехода, который скончался на месте происшествия. Об этом сообщает председатель ОО "Варта 1" Игорь Зинкевич. 

ДТП произошло на трассе Львов-Ивано-Франковск вблизи с. Давида. Водитель автомобиля Daewoo Lanos совершил наезд на пешехода, который шел по проезжей части дороги. От полученных травм чоловык скончался на месте происшествия.

Как уточнили в Департаменте по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА, у гостинично-развлекательного комплекса "Галицкая корона" водитель автомобиля Daewoo Lanos, 23-летний житель. Львова 1995 года рождения, совершил наезд на пешехода, 25-летнего жителя. Львова, который от полученных травм погиб на месте происшествия.

Обстоятельства и причины происшествия устанавливаются.