Мороз, пострадавшие, больница​У Львові троє пацієнтів потрапили до лікарні з обмороженням.

За словами завідувача опікового відділення 8-ї міської клінічної лікарні Василя Савчина, до них з обмороженням ніг потрапили два чоловіки та жінка. Пацієнти проходять відповідне лікування, за ними стежать лікарі. Якщо лікування не дасть бажаного результату, доведеться вдатися до ампутації.

Усі троє пацієнтів тривалий час у холодну пору перебували на вулиці. Чоловікам ледь за 30 років, вони не відчули, що у них замерзли ноги, тому що зігрівалися спиртним.

За словами Савчина, цього на холоді категорично робити не можна, - повідомляє Львівська газета.


Во Львове трое пациентов попали в больницу с обморожением.

По словам заведующего ожоговым отделением 8-й Городской клинической больницы Василия Савчина, к ним с обморожением ног попали двое мужчин и женщина. Пациенты проходят соответствующее лечение, за ними следят врачи. Если лечение не даст желаемого результата, придется прибегнуть к ампутации.

Все трое пациентов длительное время в холодное время находились на улице. Мужчинам чуть больше 30 лет, они не почувствовали, что у них замерзли ноги, потому что согревались спиртным.  По словам Савчина, этого на холоде делать категорически нельзя, -пишет Львовская газета.