ДТП, велокурьер, пиццаУ Львові встановили особу водія-учасника ДТП, внаслідок якої загинув кур’єр Domino’s.

Другим учасником зіткнення у Львові на перетині пр. Чорновола та вул. Варшавської, котрий втік з місця події, є 33-річний мешканець одного з сіл Яворівського району, водій автомобіля Renault, повідомляють правоохоронці. Вирішується питання повідомлення йому про підозри у скоєнні злочину.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталась 10 листопада, близько 18.10. Попередньо було встановлено, що зіткнулися скутер, яким керував 18-річний мешканець Миколаївської області, та невстановлений автомобіль, водій якого поїхав з місця пригоди. Внаслідок наїзду, скутерист отримав тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.


Во Львове установили личность водителя-участника ДТП, в результате которого погиб курьер Domino's.

Вторым участником столкновения во Львове на пересечении пр. Черновола и ул. Варшавской, который скрылся с места происшествия, является 33-летний житель одного из сел Яворовского района, водитель автомобиля Renault, сообщают правоохранители. Решается вопрос сообщение ему о подозрениях в совершении преступления.

Напомним, дорожно-транспортное происшествие произошло 10 ноября, около 18.10. Предварительно было установлено, что столкнулись скутер, которым управлял 18-летний житель Николаевской области, и неустановленный автомобиль, водитель которого скрылся с места происшествия. В результате наезда скутерист получил травмы, от которых скончался в больнице.

По данному факту следователи открыли уголовное производство по ч. 2 ст. 286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до пяти лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.