автобус, маршрутка, проверкаВ тиждень безпеки дорожнього руху патрульні Львова спільно з працівниками Укртрансбезпеки перевірили технічний стан маршрутних транспортних засобів. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Сьогодні, працівники патрульної поліції міста Львова спільно з працівниками Управлінням Укртрансбезпеки у Львівській області провели спільну перевірку маршрутних транспортних засобів на наявність аптечок, вогнегасників, дозвільних документів на перевезення пасажирів, а також технічний стан. Найпоширеніші порушення, які виявили в ході перевірки: знос протекторів шин, відсутність вогнегасника чи аптечки.

"Такі перевірки в нас проводяться постійно. Щодня ми визначаємо автостанцію та напрямок роботи, чи це перевізники, які не мають ліцензії, чи це водії, які здійснюють посадку-висадку пасажирів у не встановлених місцях", - розповів начальник Управління патрульної поліції Роман Пилипенко.

Нагадуємо, на Львівщині триває "Тиждень безпеки дорожнього руху", який стартував у понеділок, 13 листопада, та завершиться у неділю, 19 листопада.


В неделю безопасности дорожного движения патрульные Львова совместно с работниками Укртрансбезопасности проверили техническое состояние маршрутных транспортных средств. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Сегодня, сотрудники патрульной полиции города Львова совместно с работниками Управлением Укртрансбезопасности во Львовской области провели совместную проверку маршрутных транспортных средств на наличие аптечек, огнетушителей, разрешительных документов на перевозку пассажиров, а также техническое состояние. Самые распространенные нарушения, которые обнаружили в ходе проверки: износ протекторов шин, отсутствие огнетушителя или аптечки.

"Такие проверки у нас проводятся постоянно. Ежедневно мы определяем автостанцию ​​и направление работы, будь то перевозчики, которые не имеют лицензии, или это водители, которые осуществляют посадку-высадку пассажиров в неустановленных местах", - рассказал начальник Управления патрульной полиции Роман Пилипенко.

Напоминаем, на Львовщине продолжается "Неделя безопасности дорожного движения", которая стартовала в понедельник, 13 ноября, и завершится в воскресенье, 19 ноября.