ДТП, подвода, МерседесНа на автодорозі Великі Мости – Рава-Руська у Сокальському районі сталося зіткнення Mercedes-Benz та підводи. Керманич підводи з травмами голови потрапив у лікарню. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 14 листопада о 17.55 на автодорозі Великі Мости – Рава-Руська поблизу села Бутини у Сокальському районі. Як встановили поліцейські, сталося зіткнення автомобіля Mercedes-Benz, за кермом якого перебував 26-річний житель міста Великі Мости, та гужової підводи під керуванням 60-річного мешканця одного з сіл Сокальського району. Внаслідок автопригоди у керманича підводи медики діагностували "травми голови".

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На-На автодороге Великие Мосты - Рава-Русская в Сокальском районе произошло столкновение Mercedes-Benz и подводы. Извозчик с травмами головы попал в больницу. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 14 ноября в 17.55 на автодороге Великие Мосты - Рава-Русская вблизи села Бутыны в Сокальском районе. Как установили полицейские, произошло столкновение автомобиля Mercedes-Benz, за рулем которого находился 26-летний житель города Великие Мосты, и гужевой повозки под управлением 60-летнего жителя одного из сел Сокальского района. Вследствие ДТП у извозчика медики диагностировали "травмы головы".

Полицейские устанавливают обстоятельства ДТП, решается вопрос об открытии уголовного производства.