гандбол, Галичанка, сборнаяОдразу вісім гандболісток львівської "Галичанки" отримали виклик до національної збірної України. Це воротарки Єлизавета Гілязетдінова та Марія Гладун, а також польові гравці Леся Смолінг, Наталія Воловник, Марина Коновалова, Наталія Стрюкова, Олена Косик, Наталія Сабова. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

Так, гандболістки "Галичанки" матимуть можливість проявити себе у матчах відбору до чемпіонату світу 2017 року.

Відбір на чемпіонат проходитиме у два етапи: груповий турнір та плей-офф. Відбіркові ігри групового етапу відбудуться 25-27 листопада у Словаччині. Українська збірна потрапила у першу групу, де її суперниками є Словаччина, Литва та Греція.

У наступний раунд змагань кваліфікуються по дві найсильніші збірні кожної групи. На думку тренерів "Галичанки", усі гандболістки, викликані на збір, мають шанси потрапити до національної команди і в її лавах поборотися за путівку на чемпіонат світу-2017.


Сразу восемь гандболисток львовской "Галичанки" получили вызов в национальную сборную Украины. Это вратари Елизавета Гилязетдинова и Мария Гладун, а также полевые игроки Леся Смолинг, Наталья Воловник, Марина Коновалова, Наталья Стрюкова, Елена Косик, Наталья Сабова.

Об этом сообщили в управлении физической культуры и спорта Львовской облгосадминистрации. Так, гандболистки "Галичанки" смогут проявить себя в матчах отбора к чемпионату мира 2017 года.

Отбор на чемпионат будет проходить в два этапа: групповой турнир и плей-офф. Отборочные игры группового этапа состоятся 25-27 ноября в Словакии. Украинская сборная попала в первую группу, где ее соперниками являются Словакия, Литва и Греция.

В следующий раунд соревнований квалифицируются по две сильнейшие сборные каждой группы. По мнению тренеров "Галичанки", все гандболистки, вызванные на сборы, имеют шансы попасть в национальную команду и в ее рядах побороться за путевку на чемпионат мира-2017.