Турковский район, дерзкий гость, убийство, полицияУ Турківському районі Львівської області господар будинку вбив гостя.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

У Турківське відділення поліції 15 листопада вночі звернувся голова одного з сіл району, який повідомив, що тіло чоловіка без ознак життя виявлено у дворі 58-річного місцевого жителя.

Як встановили правоохоронці, загиблий - 42-річний житель одного з сіл Жовківського району, на тілі якого було виявлено колото-різану рану в лівій частині грудей і рубану рану на голові. Поліцейські з'ясували, що загиблий приїхав погостювати до свого товариша, з яким вони разом служили.

У той день він попросився в гості до сусіда товариша - подивитися телевізор. Як повідомив сусід, під час перегляду телепередачі гість почав вести себе зухвало, ображав і його і членів його сім'ї, після чого завдав йому два удари ножем в обличчя і в груди і почав тікати. Поранений господар наздогнав гостя у дворі і завдав йому удар ножем в груди і сокирою по голові, від чого той помер.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання від семи до дванадцяти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, призначений ряд експертиз.


В Турковском районе Львовской области хозяин дома убил гостя.

Об этом сообщили в Главном управлении Национальной полиции во Львовской области.

В Турковское отделение полиции 15 ноября ночью обратился председатель одного из сел района, который сообщил, что тело мужчины без признаков жизни обнаружено во дворе 58-летнего местного жителя.

Как установили правоохранители, погибший - 42-летний житель одного из сел Жовковского района, на теле которого было обнаружено колото-резаную рану в левой части груди и рубленую рану на голове. Полицейские выяснили, что погибший приехал погостить к своему товарищу, с которым они вместе служили.

В тот день он попросился в гости к соседу товарища - посмотреть телевизор. Как сообщил сосед, во время просмотра телепередачи гость начал вести себя вызывающе, оскорблял и его и членов его семьи, после чего нанес ему два удара ножом в лицо и в грудь и начал убегать. Раненый хозяин догнал гостя во дворе и нанес ему удар ножом в грудь и топором по голове, от чего тот скончался. 

Открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание  от семи до двенадцати лет лишения свободы. Проводится досудебное расследование, назначен ряд экспертиз.