фехтование, Китай, Оксана Вацеба
У китайському м. Сучжоу завершилися командні змагання шпажисток в рамках чергового етапу Кубка світу.

У складі національної збірної України золоті нагороди отримали і дві вихованки львівської школи фехтування - Анфіса Почкалова та Ксенія Пантелєєва.

Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

В 1/16 фіналу в непростому поєдинку українки взяли гору над японками з рахунком 45:43. Далі наші спортсменки обійшли господинь турніру китаянок, завершивши зустріч з рахунком 35:45 на свою користь, а в півфіналі в напруженій боротьбі зуміли перемогти збірну Росії, відігравши свій пріоритет на останніх хвилинах бою.

Варто відзначити, що в фінальному поєдинку Україна - Південна Корея українки спочатку вирвалися вперед і зуміли утримати це лідерство до кінця зустрічі, завершивши її з рахунком 43:32.


В китайском г. Сучжоу завершились командные соревнования шпажисток в рамках очередного этапа Кубка мира.

В составе национальной сборной Украины золотые награды получили и две воспитанницы львовской школы фехтования - Анфиса Почкалова и Ксения Пантелеева.

Об этом сообщила заместитель начальника управления физической культуры и спорта Львовской облгосадминистрации Оксана Вацеба.

В 1/16 финала в непростом поединке украинки взяли верх над японками со счетом 45:43. Далее наши спортсменки обошли хозяек турнира китаянок, завершив встречу со счетом 35:45 в свою пользу, а в полуфинале в напряженной борьбе сумели победить сборную России, отыграв свой приоритет на последних минутах боя.

Стоит отметить, что в финальном поединке Украина - Южная Корея украинки изначально вырвались вперед и сумели удержать это лидерство до конца встречи, завершив ее со счетом 43:32.