дитинаПоліцейські встановлюють обставини наїзду автомобіля на дитину у селищі поблизу Львова. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області. Водій ВАЗу скоїв наїзд на восьмирічного хлопчика, котрий катався на велосипеді. Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 15 серпня, близько 10.00 на вулиці Пісковій у селищі Рудно.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля ВАЗ, 54-річний львів’янин, скоїв наїзд на велосипедиста, 8-річного місцевого мешканця. Внаслідок наїзду хлопчик отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.


Полицейские устанавливают обстоятельства наезда автомобиля на ребенка в поселке вблизи Львова. Об этом сообщили в Главном управлении Национальной полиции во Львовской области. Водитель ВАЗа совершил наезд на восьмилетнего мальчика, который катался на велосипеде. Дорожно-транспортное происшествие произошло сегодня, 15 августа, около 10.00 на улице песочной в поселке Рудный.

Как предварительно установили полицейские, водитель автомобиля ВАЗ, 54-летний львовянин, совершил наезд на велосипедиста, 8-летнего местного жителя. В результате наезда мальчик получил телесные повреждения и был госпитализирован.

Открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, которые управляют транспортным средством) Уголовного кодекса Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от трех до восьми лет лишения свободы без права управлять транспортными средствами сроком до трех лет или без такового.