сутенерша11 серпня у Міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького поліція затримала  сутенерку та завербовану жінку. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Рівненської області.

Під час досудового розслідування з’ясувалось, що з червня 2019 року 27-річна рівнянка з двома спільницями підшукували та вербували жінок, які могли бути у скрутному становищі та могли погодитись на роботу за кордоном. Із Львівського аеропорту вони планували вивезти 26-річну дівчину, якій пообіцяли роботу в Іспанії з догляду за дітьми. Натомість її збиралися вивести у сексуальне рабство в Туреччину.

Спершу сутенерки надали їй гроші для оформлення документів, затягнувши її у борги, після чого вона погодилася поїхати до Туреччини займатися проституцією.

Поліція також затримала й двох інших співучасниць злочину. Вчора Рівненський міський суд посадив під домашній арешт усіх трьох підозрюваних. За скоєне зловмисницям загрожує від п’яти до 12 років позбавлення волі.


11 августа в Международном аэропорту "Львов" имени Даниила Галицкого полиция задержала сутенершу и завербованную женщину. Об этом сообщили в отделе коммуникации Нацполиции Ровенской области.

Во время досудебного расследования выяснилось, что с июня 2019 27-летняя женщина с двумя сообщницами подыскивали и вербовали девушек, которые могли быть в трудном положении и могли согласиться на работу за рубежом. Из Львовского аэропорта они планировали вывезти 26-летнюю девушку, которой пообещали работу в Испании по уходу за детьми. Но ее собирались вывести в сексуальное рабство в Турцию.

Сначала сутенерши предоставили ей деньги для оформления документов, затянув ее в долги, после чего она согласилась поехать в Турцию заниматься проституцией. Полиция также задержала и двух других соучастниц преступления. Вчера Ровенский городской суд посадил под домашний арест всех троих подозреваемых. За содеянное злоумышленницам грозит от пяти до 12 лет лишения свободы.