пожежаВ ніч на четвер, 15 серпня, рятувальники двічі гасили пожежі у львівських квартирах. Як інформує прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області, 14 серпня о 16:55 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Куліша, 5. Пожежа виникла в квартирі на третьому поверсі трьохповерхового житлового будинку.

До місця події негайно виїхали рятувальники 1-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. Через сильне задимлення, вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору. О 17:05 вогнеборці локалізували пожежу, та о 17:15 ліквідували в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідк пожежі пошкоджено холодильник та газовий котел.

До ліквідації пожежі залучили 12 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Крім того, 15 серпня о 04:43 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Масарика, 3. Пожежа виникла в квартирі на п’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. До місця події негайно виїхали рятувальники 1-ої ДПРЧ та 3-ої ДПРЧ м. Львова. Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі.

Пожежу локалізовано о 05:04, ліквідовано о 05:12 в складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 3 квм.

Внаслідок пожеж ніхто не постраждав. Обставини подій та причини займання наразі встановлюють правоохоронці.


В ночь на четверг, 15 августа, спасатели дважды тушили пожары в львовских квартирах. Из-за сильного задымления, пожарным пришлось работать в специальных аппаратах защиты органов дыхания и зрения. Как сообщает пресс-служба ГУ ДСНС во Львовской области, 14 августа в 16:55 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре на ул. Кулиша, 5. Пожар возник в квартире на третьем этаже трехэтажного жилого дома. К месту происшествия немедленно выехали спасатели. В 17:05 пожарные локализовали пожар, и в 17:15 ликвидировали в составе звена газодымозащитной службы. Внаслидк пожара повреждены холодильник и газовый котел. К ликвидации пожара привлекли 12 человек личного состава и 1 единица спецтехники. Кроме того, 15 августа в 4:43 к спасателям поступило сообщение о пожаре на ул. Масарика,3. Пожар возник в квартире на пятом этаже девятиэтажного жилого дома. Пожар локализован в 05:04, ликвидирован в 5:12. Огнем повреждены вещи домашнего обихода на площади 3 кв.м. В результате пожаров никто не пострадал. Обстоятельства событий и причины возгорания сейчас устанавливают правоохранители.