дтпАвтомобілі Kia Sorento, BMW 525 та BMW 520 зіткнулися 14 серпня о 14:41 в селі Тухолька Сколівського району Львівської області. Про це повідомили в ГУ ДСНС в Львівській області. До місця виклику негайно виїхали рятувальники з міста Сколе та Стрий.

Внаслідок ДТП травмовано 4 особи . Потерпілих із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано у Сколівську центральну районну лікарню.

Рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць деблокували двох потерпілих з автомобіля та передали медикам. Водночас пожежно-рятувальними відділеннями проводились роботи по буксируванню автомобіля з проїжджої частини, відключенню акумуляторних батарей та змивання дорожнього полотна.

Автомобили Kia Sorento, BMW 525 и BMW 520 столкнулись 14 августа в 14:41 в селе Тухолька Сколевского района Львовской области. Об этом сообщили в ГУ ДСНС в Львовской области. К месту вызова немедленно выехали спасатели из города Сколе и Стрый. В результате ДТП травмированы 4 человека. Пострадавших с травмами разной степени тяжести госпитализировали в Сколевскую центральную районную больницу. Спасатели с помощью гидравлических ножниц деблокировали двух пострадавших из автомобиля и передали медикам. В то же время пожарно-спасательными отделениями проводились работы по буксировке автомобиля с проезжей части, отключение аккумуляторных батарей и смывание дорожного полотна.