ніжНа Львівщині поліцейські викрили зловмисника, причетного до поранення рідного брата. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину, проводиться досудове розслідування, повідомили в областному управлінні полиції.

В полицї розповіли, що у Старосамбірське відділення 14 серпня надійшло повідомлення від медиків місцевої лікарні про пацієнта, доставленого у медзаклад з "колото-різаною раною черевної порожнини".

Як встановили поліцейські, тілесні ушкодження потерпілому, 31-річному мешканцю Старого Самбора, завдав його рідний брат, старший від нього на рік. Також встановлено, що близько 13.00 між родичами, які мешкають в одному будинку, виник конфлікт, під час якого старший брат наніс молодшому удар ножем у живіт.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.


На Львовщине полицейские разоблачили злоумышленника, причастного к ранению родного брата. Мужчине сообщено о подозрении в совершении преступления, проводится досудебное расследование, сообщили в областном управлении полиции.

В Старосамборское отделение 14 августа поступило сообщение от медиков местной больницы о пациенте, доставленном  в медучреждение с "колото-резаной раной брюшной полости". Как установили полицейские, телесные повреждения потерпевшему, 31-летнему жителю Старого Самбора, нанес его родной брат, старше его на год.

Также установлено, что около 13.00 между родственниками, которые живут в одном доме, возник конфликт, в ходе которого старший брат нанес младшему удар ножом в живот. Злоумышленнику сообщено о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч.1 ст.121 (умышленное тяжкое телесное повреждение) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от пяти до восьми лет.