пожежаУ селі Куровичі Золочівського району Львівської області вдові воїна АТО, котра сама виховує 7 дітей, спалили сарай та стайню. Про це пише zaxid.net.

Вдова воїна розповіла, що раніше вона з дітьми змушені були жити у тісному будинку. Дізнавшись про це, благодійник купив їм помешкання на три кімнати. Проте одразу, як родина заїхала у будинок, почались неприємності. Так, їм вдові та дітям почали погрожувати. А потім і спалили майно.

Родина, в якій самотня мати виховує сімох дівчаток і доглядає за хворим батьком, у відчаї. Ночами стережуть єдине, що залишилось, ‒ свою хату.

Тут практично все зерно погоріло, птицю я заново маю купувати, бо я не маю чим годувати і не знаю, що мені робити. Сама виховую сімох дітей, ‒ скаржиться багатодітна мати вдова Марія Ракус.

Чоловік пані Марії ‒ доброволець АТО, помер після повернення з фронту півроку тому. Родина виховувала дев’ятьох дочок, наймолодшій з яких виповнився лише рік. Тіснились в однокімнатній хатці. Благодійник придбав вдові трикімнатну оселю у тому ж селі Куровичі на Золочівщині.

Пані Марія звернулась до поліції. У Золочівському райвідділку вивчають обставини пожеж, та кримінального провадження ще не відкрили. Родина ж тим часом потребує допомоги на відновлення господарки.


В селе Куровичи Золочевского района Львовской области вдове воина АТО, которая сама воспитывает 7 детей, сожгли сарай и конюшню. Об этом пишет zaxid.net.

Вдова воина рассказала, что раньше она с детьми вынуждена была жить в тесном доме. Узнав об этом, благотворитель купил им квартиру на три комнаты. Однако сразу, как семья заехала в дом, начались неприятности. Так, им вдове и детям начали угрожать. А потом и сожгли имущество. Семья, в которой одинокая мать воспитывает семерых девочек и ухаживает за больным отцом, в отчаянии. По ночам стерегут единственное, что осталось, - свой дом.

Здесь практически зерно сгорело, птицу я заново имею покупать, потому что я не кормить и не знаю, что мне делать. Сама воспитываю семерых детей, - жалуется многодетная мать вдова Мария Ракус.

Муж Марии - доброволец АТО, умер после возвращения с фронта полгода назад. Семья воспитывала девятерых дочерей, младшей из которых исполнился только год. Теснились в однокомнатной хатке. Благотворитель приобрел вдове трехкомнатную дом в том же селе Куровичи на Золочевщине.

Мария обратилась в полицию. В Золочевском райотделе изучают обстоятельства пожаров, и уголовного производства еще не открыли. Семья же тем временем нуждается в помощи на восстановление хозяйства.