грабіж14 серпня патрульні отримали виклик від мешканця квартири на вулиці Володимира Великого у Львові, що він затримав у себе вдома зловмисника. Про це повідомили в патрульній поліції Львова.

19-річний юнак в телефонній розмові з патрульними розповів, що невідомий зі спільниками чинили опір, вдарили його в обличчя і втекли в напрямку вулиці Симоненка. Він зірвав з одного із них верхній одяг. Молодий чоловік надав описи злочинців. Екіпажі першого батальйону отримали орієнтування і розпочали пошуки.

Невдовзі патрульні побачили двох осіб схожих за описами і при наближенні інспекторів вони почали втікати у різні напрямки. Поліцейські наздогнали 37-річного чоловіка. Ним виявився раніше судимий за розбій львів’янин. На місце події скерували слідчих. Злочинці встигли поцупити банківську картку і телефон. У затриманого вилучили згадані речі.


14 августа патрульные получили вызов от жителя квартиры на улице Владимира Великого во Львове, который задержал у себя дома злоумышленника. Об этом сообщили в патрульной полиции Львова.

19-летний юноша в телефонном разговоре с патрульными рассказал, что неизвестный с сообщниками сопротивлялись, ударили его в лицо и убежали в направлении улицы Симоненко. Он сорвал с одного из них верхнюю одежду. Молодой человек предоставил описания преступников. Экипажи первого батальона получили ориентировку и начали поиски.

Вскоре патрульные увидели двух человек похожих по описаниям и при приближении инспекторов они побежали в разные направления. Полицейские догнали 37-летнего мужчины. Им оказался ранее судимый за разбой львовянин. На место происшествия направили следователей. Преступники успели стащить банковскую карточку и телефон. У задержанного изъяли упомянутые вещи.