поэтесса, бард, Елена Касьян, умерлаУ неділю, 14 липня, у віці 48 років померла відома українська письменниця, поетеса і бард зі Львова Олена Касьян. Про це стало відомо з її сторінки в Facebook, пишуть "Аргументи і факти". 

"Люди, ви неймовірні. Ви подарували їй 6 років життя. Нескінченна подяка. Вона любила писати казки зі щасливим кінцем. А для себе написати не встигла. Сьогодні о 06:50 Лена пішла. Вона співає нам зверху", - сказано в повідомленні.

Касьян протягом 6 років боролася з раком молочної залози. Вона перенесла кілька операцій, у тому числі видалення грудей, восьми лімфовузлів і метастаз в головному мозку.

Відзначають, що вона передчувала свою швидку кончину.

"Дорогі мої, на сьогоднішній день ситуація не тільки не покращилася, але погіршилася. Схоже, я на фінішній прямій. Не знаю, наскільки вона довга. Не треба рад, рецептів і т.д. Практично не ходжу вже", - написала Касьян в соцмережі за кілька годин до смерті.

Касьян родом зі Львова. З 1997 по 2012 рік керувала Львівським клубом авторської пісні "Послухайте". За свою творчу кар'єру вона випустила три поетичні збірки: "До запитання" (2010), "Відправлено тчк" (2013) і "Fragile" (2016). Її вірші публікувалися в журналах та альманахах. Також письменниця була автором дитячих книг.


В воскресенье, 14 июля, в возрасте 48 лет умерла известная украинская писательница, поэтесса и бард из Львова Елена Касьян. Об этом стало известно из ее страницы в Facebook, пишут "Аргументы и факты". 

"Люди, вы невероятные. Вы подарили ей 6 лет жизни. Бесконечная благодарность. Она любила писать сказки со счастливым концом. А для себя написать не успела. Сегодня в 06:50 Лена ушла. Она поёт нам сверху", – сказано в сообщении.

Касьян на протяжении 6 лет боролась с раком молочной железы. Она перенесла несколько операций, в том числе удаление груди, восьми лимфоузлов и метастаз в головном мозге.

Отмечают, что она предчувствовала свою скорую кончину.

"Дорогие мои, на сегодняшний день ситуация не только не улучшилась, но ухудшилась. Похоже, я на финишной прямой. Не знаю, сколь она длинна. Не надо советов, рецептов и т.д. Практически не хожу уже", – написала Касьян в соцсети за несколько часов до смерти.

Касьян родом из Львова. С 1997 по 2012 год руководила Львовским клубом авторской песни "Послушайте". За свою творческую карьеру она выпустила три поэтических сборника: "До востребования" (2010), "Отправлено тчк" (2013) и "Fragile" (2016). Ее стихи публиковались в журналах и альманахах. Также писательница была автором детских книг.