розыск, женщинаЧервоноградська поліція розшукує зниклу 51-річну жінку, яка не повернулася з нічної зміни додому. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Червоноградський відділ поліції 13 липня близько 9.30 звернулася мешканка міста Соснівка. Жінка повідомила, що з нічної зміни додому не повернулася її 51-річна донька, яка працює на одному з підприємств у Червонограді.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України з приміткою "безвісті зникла" та негайно розпочали оперативно-розшукові заходи, до яких були залучені працівники Червоноградського та Сокальського підрозділів поліції Львівщини. Правоохоронці встановили осіб, які, за їхніми словами, підвезли жінку до Соснівки близько п’ятої години ранку 13 липня. Це мешканці Сокальського району віком 26 та 27 років. Зараз з ними проводяться слідчі дії.

Пошуки зниклої тривають. Поліцейські разом з місцевими мешканцями обстежують територію та проводять усі необхідні оперативно-розшукові заходи.

"Прохання до усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо місцезнаходження жінки, терміново повідомити про це на оперативну лінію 102, або у найближчий відділ поліції", - йдеться у повідомленні.


Червоноградская полиция разыскивает пропавшую 51-летнюю женщину, которая не вернулась с ночной смены домой. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Червоноградский отдел полиции 13 июля около 9.30 обратилась жительница города Сосновка. Женщина сообщила, что с ночной смены домой не вернулась ее 51-летняя дочь, которая работает на одном из предприятий в Червонограде.

Полицейские открыли уголовное производство по ч.1 ст.115 Уголовного кодекса Украины с пометкой "без вести пропала" и немедленно начали оперативно-розыскные мероприятия, к которым были привлечены работники Червоноградского и Сокальского подразделений полиции Львовщины. Правоохранители установили лиц, которые, по их словам, подвезли женщину до Сосновки около пяти часов утра 13 июля. Это жители Сокальского района в возрасте 26 и 27 лет. Сейчас с ними проводятся следственные действия.

Поиски пропавшей продолжаются. Полицейские вместе с местными жителями обследуют территорию и проводят все необходимые оперативно-розыскные мероприятия.

"Просьба ко всем, кто владеет какой-либо информацией о местонахождении женщины, срочно сообщить об этом на оперативную линию 102, или в ближайший отдел полиции", - говорится в сообщении.