погиб семимесячный ребенок, наказание водителюВодію, з вини якого у ДТП на Львівщині загинула семимісячна дитина, загрожує 8 років. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Cлідчим ГУ НП у Львівській області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки), водію автомобіля марки Chevrolet Niva. Водія було затримано в порядку ст. 208 КПК України після вчинення дорожньо-транспортної пригоди..

Нагадаємо, 11 червня 2017 року приблизно о 13.30 водій автомобіля марки Chevrolet Niva, рухаючись на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Солонка, Пустомитівського району, без причин технічного характеру та не переконавшись у відсутності небезпеки для інших учасників дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу руху, в результаті чого зіткнувся із автомобілем марки Mazda 626. Як наслідок, семимісячний пасажир автомобіля Mazda 626 від отриманих травм помер на місці пригоди.

Наразі органом досудового розслідування за погодженням з прокурором, скеровано клопотання до Галицького районного суду міста Львова щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Підозрюваному загрожує покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.


Водителю, по вине которого в ДТП на Львовщине погиб семимесячный ребенок, грозит 8 лет. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Следственным ГУ НП в Львовской области сообщено о подозрении в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч. 2 ст. 286 УК Украины (нарушение правил безопасности), водителю автомобиля марки Chevrolet Niva. Водитель был задержан в порядке ст. 208 УПК Украины после совершения ДТП.

Напомним, 11 июня 2017 года примерно в 13.30 водитель автомобиля марки Chevrolet Niva, двигаясь на автодороге Киев-Чоп, вблизи села Солонка, Пустомытовского района, без причин технического характера и не убедившись в отсутствии опасности для других участников дорожного движения, выехал на встречную полосу движения и столкнулся с автомобилем марки Mazda 626. В результате семимесячный пассажир автомобиля Mazda 626 от полученных травм скончался на месте происшествия.

Сейчас органом досудебного расследования по согласованию с прокурором, направлено ходатайство в Галицкий районный суд Львова об избрании задержанному меры пресечения в виде содержания под стражей. Ему грозит наказание до 8 лет лишения свободы с лишением права управлять транспортными средствами на срок до 3 лет.