Богдан Гаврилишин, клумба, подсолнухи, инициативыУ Львові з’явиться клумба соняхів сорту імені Богдана Гаврилишина. Про це повідомляє "Гал-інфо".

16 червня, о 12:30 на площі Вишиваного у Львові (район вул. Снопківської) відбудеться акція з висадження соняхів сорту імені Богдана Гаврилишина, відомого українця, економіста, мецената, засновника Давоського Форуму.

Висаджуватимуть соняхи друзі та випускники різних програм Благодійного Фонду "Богдана Гаврилишина" в рамках започаткованого ним "Марафону відповідальності". Це - акція в пам'ять про пана Богдана, а також з метою привернення уваги українців до позитивних змін, які роблять молоді люди у різних куточках країни.

Фонд "Богдана Гаврилишина" вивів спеціальний сорт соняхів імені Богдана Гаврилишина. Насіння роздано активній молоді, яка повинна висадити його, а за час дозрівання квітів (приблизно 100 днів) втілити у життя кілька позитивних ініціатив.

Довідка SQ. Богдан Гаврилишин – українець відомий на усіх континентах, який став знаним економістом і меценатом, засновником Давоського економічного Форуму.

Народився 1926-го року у містечку Коропець Тернопільської області. Під час ІІ Світової війни у 1944 року його забирають до Німеччини, де він перебуває у таборі для переміщених осіб, а згодом виїжджає до Канади. Щоб заробити на життя, працює лісорубом, організовує вечірні класи для українців і постійно вчиться. Закінчує Університет Торонто за спеціальністю "Інженер-механік". Потім переїздить до Швейцарії, де здобуває ступінь Ph.D. з економіки у Женевському Університеті. Майже тридцять років присвятив Міжнародному інституті менеджменту МІМ-Женева, з яких 20 був його директором.

Від здобуття Україною незалежності Богдан Гаврилишин був  радником кількох президентів України, прем'єр-міністрів, голів Верховної Ради.


Во Львове появится клумба подсолнухов сорта имени Богдана Гаврилишина. Об этом сообщает "Гал-инфо".

16 июня, в 12:30 на площади Вышиваного во Львове (район ул. Снопковский) состоится акция по высадке подсолнухов сорта имени Богдана Гаврилишина, известного украинца, экономиста, мецената, основателя Давосского форума.

Высаживать подсолнухи будут друзья и выпускники разных программ Благотворительного Фонда "Богдана Гаврилишина" в рамках основанного им "Марафона ответственности". Это - акция в память о нем, а также с целью привлечения внимания украинцам к позитивным изменениям, которые делают молодые люди в разных уголках страны.

Фонд "Богдана Гаврилишина" вывел специальный сорт подсолнухов имени Богдана Гаврилишина. Семена розданы активной молодежи, которая должна высадить их, а за время созревания цветов (примерно 100 дней) воплотить в жизнь несколько положительных инициатив.

Справка SQ. Богдан Гаврилишин - украинец известный на всех континентах, который стал известным экономистом и меценатом, основателем Давосского экономического форума.

Родился в 1926-м году в городке Коропец Тернопольской области. Во время Второй мировой войны в В 1944 году его забирают в Германию, где он находится в лагере для перемещенных лиц, а впоследствии выезжает в Канаду. Чтобы заработать на жизнь, работает лесорубом, организует вечерние классы для украинских и постоянно учится. Заканчивает Университет Торонто по специальности "Инженер-механик". Затем переезжает в Швейцарию, где получил степень Ph.D. по экономике в Женевском университете. Почти тридцать лет посвятил Международном институте менеджмента МИМ-Женева, из которых 20 был его директором.

От обретения Украиной независимости Богдан Гаврилишин был советником нескольких президентов Украины, премьер-министров, председателей Верховной Рады.