горел внедорожник, улица ЯрославенкоНа вулиці Ярославенка, біля будинку №22 сьогодні вночі загорівся автомобіль. Вогнеборцям вдалось врятувати машину від повного знищення. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

15 червня о 02:06 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу, що виникла у м. Львові на вул. Ярославенка, 22 в автомобілі Mercedes Benz GL-350. На місце події було направлено пожежно-рятувальне відділення ДПРЧ-30 м. Львів. Вогнеборцям вдалось ліквідувати займання, врятувавши автомобіль від повного знищення, але вогонь встиг знищити салон позашляховика.

Причина займання встановлюється. Внаслідок події ніхто не постраждав.


На улице Ярославенко, у дома №22 сегодня ночью загорелся автомобиль. Пожарным удалось спасти машину от полного уничтожения. Об этом сообщает пресс-служба Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

15 июня в 2:06 в Службу спасения 101 поступило сообщение о пожаре, возникшем в г. Львове на ул. Ярославенко, 22 в автомобиле Mercedes Benz GL-350. На место происшествия было направлено пожарно-спасательное отделение ДПРЧ-30 Львов. Пожарным удалось ликвидировать возгорание и спасти автомобиль от полного уничтожения, однако огонь успел уничтожить салон внедорожника.

Причина возгорания устанавливается. В результате происшествия никто не пострадал.