суд, похищение, санаторийМиколаївський районний суд засудив до трьох років позбавлення волі учасника бойових дій, який разом зі спільниками полонили та катували у санаторії "Карпатська діброва" чоловіка. Проте засудженого звільнили від відбування покарання з іспитовим строком. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Як зазначається у матеріалах справи, учасник бойових дій, який працював водієм-експедитором, за попередньою змовою групою осіб 30 березня 2018 року у приміщенні відпочинкового будинку на території СФГ "Карпатська діброва" у с. Діброва Миколаївського району, незаконно позбавили волі чоловіка: зв'язали йому руки та ноги, заклеїли рот та утримували його у приміщенні з систематичним нанесенням ударів по обличчю та тілу, порізів, здавлюванням шиї та словесними погрозами позбавити потерпілого життя.

Обвинувачений у судовому засіданні вину у вчиненні злочину, передбаченому ч.2 ст.146 КК України, визнав повністю, щиро розкаявся.

23 квітня 2019 року Миколаївський районний суд Львівської області визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.146 КК України, та призначив йому покарання у виді трьох років позбавлення волі. Та на підставі ст.75 КК України звільнив від відбування покарання з іспитовим строком 2 роки.


Николаевский районный суд приговорил к трем годам лишения свободы участника боевых действий, который вместе с сообщниками пленили и пытали в санатории "Карпатская дубрава" мужчину. Однако осужденного освободили от отбывания наказания с испытательным сроком. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Как отмечается в материалах дела, участник боевых действий, который работал водителем-экспедитором, по предварительному сговору группой лиц 30 марта 2018 в помещении отдыха дома на территории КФХ "Карпатская дубрава" в с. Дубрава Николаевского района, незаконно лишили свободы человека: связали ему руки и ноги, заклеили рот и удерживали его в помещении с систематическим нанесением ударов по лицу и телу, порезов, сдавливанием шеи и словесными угрозами лишить потерпевшего жизни.

Обвиняемый в судебном заседании вину в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст.146 УК Украины признал полностью, искренне раскаялся.

23 апреля 2019 года Николаевский районный суд Львовской области признал мужчину виновным в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст.146 УК Украины, и назначил ему наказание в виде трех лет лишения свободы. И на основании ст.75 УК Украины освободил от отбывания наказания с испытательным сроком 2 года.