ДТП, грузовик, женщинаНа Львівщині від травм, отриманих внаслідок наїзду вантажівки у Городоцькому районі, померла жінка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 14 травня близько 8.10 в одному з сіл Городоцького району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля ЗіЛ-130, 32-річний мешканець Городоцького району, скоїв наїзд на пішохода, 66-річну місцеву мешканку. Жінку було доставлено до лікарні, де вона від отриманих травм померла.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Поліцейські встановлюють обставини події.


На Львовщине от травм, полученных в результате наезда грузовика в Городокском районе, умерла женщина. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 14 мая около 8.10 в одном из сел Городокского района.

Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля ЗИЛ-130, 32-летний житель Городокского района, совершил наезд на пешехода, 66-летнюю местную жительницу. Женщина была доставлена ​​в больницу, где от полученных травм скончалась.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до восьми лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет. Полицейские устанавливают обстоятельства происшествия.