автобус, "Перевозчик", проверкиПісля початку операції "Перевізник" аварійність за участю маршруток зменшилася у 6 разів. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Нагадаємо, на Львівщині триває операція "Перевізник", яка стартувала у області 20 квітня, і покликана зменшити аварійність за участю громадського транспорту на дорогах.

Так, з 1 січня патрульні Управління патрульної поліції у Львівській області перевірили майже 1500 автобусів, які використовуються для надання послуг з перевезення пасажирів та склали 613 адміністративних матеріалів там, де виявили порушення.

"Великою проблемою є те, що перевізники не працюють зі своїми водіями. Ми бачимо, як їздять наші автобуси і в місті, і поза ним. Таке враження, що їм не проводять інструктажів. В погоні за графіками водії маршрутних транспортних засобів витворяють на дорозі таке, що не витримує жодної критики. Після початку операції "Перевізник" аварійність за участю маршрутних транспортних засобів у Львові за цей період зменшилася у 6 разів, а тому ми й надалі будемо продовжувати рухатися у цьому напрямку", - розповів начальник Управління патрульної поліції Львівської області Роман Пилипенко.


После начала операции "Перевозчик" аварийность с участием маршруток уменьшилась в 6 раз. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Напомним, на Львовщине продолжается операция "Перевозчик", которая стартовала в области 20 апреля, и призвана уменьшить аварийность с участием общественного транспорта на дорогах.

Так, с 1 января патрульные Управление патрульной полиции во Львовской области проверили почти 1500 автобусов, используемых для предоставления услуг по перевозке пассажиров и составили 613 административных материалов там, где были выявлены нарушения.

"Большой проблемой является то, что перевозчики не работают со своими водителями. Мы видим, как ездят наши автобусы и в городе, и за его пределами. Такое впечатление, что им не проводят инструктажей. В погоне за графиками водители маршрутных транспортных средств вытворяют на дороге такое , не выдерживает никакой критики. После начала операции "Перевозчик" аварийность с участием маршрутных транспортных средств во Львове за этот период уменьшилась в 6 раз, а потому мы и дальше будем продолжать двигаться в этом направлении", - рассказал начальник Управления патрульной полиции ль вивськои области Роман Пилипенко.