пожар, квартира, домПід час пожежі у дев'ятиповерхівці на вулиці Стрийській пожежні врятували чоловіка. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

15 квітня о 00:43 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Стрийська, 75. Пожежа виникла в квартирі на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 4-ої  та 30–ої ДПРЧ м. Львова.

Завдяки оперативним та професіональним діям вогнеборців врятовано власника, 1972 року народження, який на момент пожежі перебувала у квартирі. Потерпілого передали медикам, чоловік від госпіталізації відмовилась. Пожежу локалізовано о 01:07, ліквідовано о 01:14. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 16 кв.м.

До ліквідації займання залучалось 4 одиниці спецтехніки та 16 чоловік особового складу.

Обставини пожежі та причина виникнення займання встановлюються.


Во время пожара в девятиэтажке на улице Стрыйской пожарные спасли мужчину. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

15 апреля в 00:43 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Львове на ул. Стрыйская, 75 Пожар возник в квартире на шестом этаже девятиэтажного жилого дома.

К месту вызова немедленно выехали спасатели четвёртый и тридцатые ДПРЧ м. Львов.

Благодаря оперативным и профессиональным действиям пожарных спасен владелец, 1972 года рождения, который на момент пожара находился в квартире. Пострадавшего передали медикам, мужчина от госпитализации отказалась. Пожар локализован в 1:07, ликвидирован в 1:14. В результате пожара огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 16 кв.м.

К ликвидации пожара привлекалось 4 единицы спецтехники и 16 человек личного состава.

Обстоятельства пожара и причина возникновения пожара устанавливаются.