заготовительный цех, специи, приправыНа Стрийщині відкрили заготівельне підприємство харчових продуктів, в планах якого - розроблення нових рецептур та запуск виробництва ковбасних виробів. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Сьогодні, 15 березня, у селі Лисятичі, що на Стрийщині, ввели в експлуатацію заготівельний цех харчових продуктів. Підприємство заснували у квітні 2017 року, а діяльність його спрямована на виробництво спецій та приправ, харчових концентратів до м’ясних, молочних та рибних продуктів.

Зараз на підприємстві працює 7 працівників, та з початком запуску виробництва ковбас планується працевлаштувати ще близько 12 працівників.

"Відкриття цього цеху - непересічна подія як для Львівського регіону, так і для всієї України. Для галузі сільського господарства дуже важлива ця ніша, яку зайняло це підприємство. Дуже важливо тепер налагодити співпрацю із виробниками та постачальниками, адже вони матимуть надійного партнера у особі цього підприємства. Засновники розпочали свою справу одразу правильно, адже на підприємстві вже впроваджено систему ISO 2200 HAССP", - зазначила під час відкриття директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Наталія Хмиз.

Продукція новоствореного підприємства зацікавить профільні підприємства не лише на Львівщині, а й поза межами області. В планах компанії розширення виробництва, розроблення нових рецептур та запуск виробництва ковбасних виробів.


На Стрыйщине открыли заготовительное предприятие пищевых продуктов, в планах которого - разработка новых рецептур и запуск производства колбасных изделий. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Сегодня, 15 марта, в селе Лисятичи, на Стрыйщине ввели в эксплуатацию заготовительный цех пищевых продуктов. Предприятие основали в апреле 2017 года, а деятельность его направлена ​​на производство специй и приправ, пищевых концентратов в мясных, молочных и рыбных продуктов.

Сейчас на предприятии работает 7 человек, и с началом запуска производства колбас планируется трудоустроить еще около 12 работников.

"Открытие этого цеха - выдающееся событие как для Львовского региона, так и для всей Украины. Для области сельского хозяйства очень важна эта ниша, которую заняло предприятие. Очень важно теперь наладить сотрудничество с производителями и поставщиками, ведь они будут иметь надежного партнера в лице этого предприятия. Учредители сразу начали свое дело правильно, ведь на предприятии уже внедрена система ISO 2200 HAССP", - отметила во время открытия директор департамента агропромышленного развития Львовской облгосадминистрации Наталия Хмыз.

Продукция вновь созданного предприятия заинтересует профильные предприятия не только на Львовщине, но и за пределами области. В планах компании расширение производства, разработка новых рецептур и запуск производства колбасных изделий.