убийство, жена, мужНа Львівщині правоохоронці затримали жінку, причетну до вбивста власного чоловіка. Смертельний удар кухонним ножем жінка нанесла чоловіку під час сімейного конфлікту. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

14 березня близько 00.30 до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Пустомитівського району 32-річний чоловік у власному будинку наніс собі удар ножем у серце, внаслідок чого й помер. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, чоловік не вчиняв самогубство, а смертельний удар кухонним ножем йому нанесла його 30-річна дружина під час сімейного конфлікту.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Проводиться досудове розслідування. Зловмисниця затримана в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для неї міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.


На Львовщине правоохранители задержали женщину, причастною к убийство собственного мужа. Смертельный удар кухонным ножом она нанесла во время семейного конфликта. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

14 марта около 00.30 в полицию поступило сообщение о том, что в одном из сел Пустомытовского района 32-летний мужчина в собственном доме нанес себе удар ножом в сердце, в результате чего и умер. На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Как установили правоохранители, мужчина не совершал самоубийство, а смертельный удар кухонным ножом ему нанесла его 30-летняя жена во время семейного конфликта.

По данному факту было открыто уголовное производство по ч.1ст.115 (умышленное убийство) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от 7 до 15 лет. Проводится досудебное расследование. Злоумышленница задержана в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для нее меру пресечения. Проводится досудебное расследование.