Лычаковская, ремонт, транспортЗ п’ятниці, 16 березня, буде перекрито для руху транспорту вул. Личаківську на ділянці від вул. Б. Котика до вул. Долішньої. Відбудуться зміни у схемах руху 7 маршрутів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На вул. Личаківській триває капітальний ремонт дороги. Станом на сьогодні роботи зосередженні на відрізку від вул. Б. Котика до вул. Черемшини. Як повідомив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, від п’ятниці, 16 березня, ремонтні роботи розпочнуться на наступній ділянці дороги, відповідно буде перекрито для руху транспорту ділянку від вул. Черемшини до вул. Долішньої. У зв’язку з цим відбудуться зміни в схемі руху маршрутів громадського транспорту.

"З цієї п’ятниці, 16 березня, закриваємо для проїзду транспорту частину вулиці Личаківської, від вул. Б. Котика до вул. Долішньої. Закінчення робіт плануємо в липні цього року. Впливати на термін виконання робіт можуть складні ґрунти, і як буде пролягати старий колектор. Старий колектор іде по вулиці зигзагом, а нам потрібно паралельно прокладати новий і використовувати старий", - розповів заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Як повідомив Олега Партики, в.о. начальника управління транспорту Львівської міської ради, по вул. Личаківській курсує 11 маршрутів громадського транспорту. Чотири маршрути: № 5а, № 50, № 18, а також соціальний маршрут для студентів ЛНУ ім. І. Франка змін не зазнають. Зміни відбудуться у схемах руху маршрутів № 5Н, № 15, № 24, № 29, № 36, № 39, № 47а.

Щодо основних змін у схемах, то маршрут № 36 буде об’їжджати через Кривчиці, як і 5а. Маршрут № 29 розділять: тобто один автобус їде до вул. Долішньої, тоді мешканці проходять пішки до вул. Б. Котика і там пересідають на другий автобус маршрут № 29. Пересадка буде безкоштовна. Для цього пасажирам у першому автобусів даватимуть відповідні квитки, які вони віддадуть у другому автобусі.

Маршрут № 39 курсуватиме від вул. Некрасова.

Усі інші автобусні маршрути будуть їхати через вул. Зелену, потім виїздитимуть на вул. Мечникова і по маршруту.


С пятницы, 16 марта, будет перекрыта для движения транспорта улица Лычаковская на участке от ул. Б. Котика до ул. Долишней. Произойдут изменения в схемах движения 7 маршрутов. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

На ул. Лычаковской продолжается капитальный ремонт дороги. На сегодня работы сосредоточены на отрезке от ул. Б. Котика до ул. Черемухи. Как сообщил заместитель городского председателя Львова по вопросам жилищно-коммунального хозяйства Сергей Бабак, с пятницы, 16 марта, ремонтные работы начнутся на следующей участке дороги, соответственно будет перекрыт для движения транспорта участок от ул. Черемухи до ул. Долишней. В связи с этим произойдут изменения в схеме движения маршрутов общественного транспорта.

"С этой пятницы, 16 марта, закрываем для проезда транспорта часть улицы Лычаковской, от ул. Б. Котика до ул. Долишней. Окончание работ планируем в июле этого года. Влиять на срок выполнения работ могут сложные грунты, и как будет пролегать старый коллектор. Старый коллектор идет по улице зигзагом, а нам нужно параллельно прокладывать новый и использовать старый", - рассказал заместитель городского головы Львова по вопросам жилищно-коммунального хозяйства.

Как сообщил Олега Партыки, и.о. начальника управления транспорта Львовского городского совета, по ул. Лычаковской курсирует 11 маршрутов общественного транспорта. Четыре маршрута: № 5а, № 50, № 18, а также социальный маршрут для студентов ЛНУ им. И. Франко изменений не претерпят. Изменения произойдут в схемах движения маршрутов № 5Н, № 15, № 24, № 29, № 36, № 39, № 47а.

По основным изменениям в схемах, то маршрут № 36 будет объезжать через Кривчицы, как и 5а. Маршрут № 29 разделят: один автобус едет до ул. Долишней, затем жители проходят пешком до ул. Б. Котика и там пересаживаются на другой автобус маршрут № 29. Пересадка будет бесплатной. Для этого пассажирам в первом автобусе будут давать соответствующие билеты, которые они отдадут во втором автобусе.

Маршрут № 39 будет курсировать от ул. Некрасова.

Все остальные автобусные маршруты будут ехать через ул. Зеленую, выезжать на ул. Мечникова и по маршруту.