пожар, трава, штрафЗ початку року уже 35 осіб притягнули до відповідальності за самовільний підпал трави. Порушники сплатили штрафи на суму понад 6120 гривень. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Лише за минулу добу займання виникали у Червонограді, Пустомитах, а також на територіях Стрийського та Буського районів. Зокрема, на Стрийщині вогнеборцям довелось ліквідовувати пожежу, що ледь не перекинулась на житлові будинки.

Порушникам, яких затримують "на гарячому", загрожує штраф у розмірі від 170 до 340 гривень для фізичних осіб та від 850 до 1190 гривень для посадових. А за таке ж порушення у межах територій та об'єктів природо-заповідного фонду, штрафи зростають удвічі.

За поджог травы на Львовщине оштрафованы уже 35 человек

С начала года уже 35 человек привлекли к ответственности за самовольный поджог травы. Нарушители оплатили штрафы на сумму более 6120 гривен. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

Только за минувшие сутки возгорания возникали в Червонограде, Пустомитах, а также на территориях Стрыйского и Бугского районов. В частности, на Стрыйщине пожарным пришлось ликвидировать пожар, которій едва не перекинулся на жилые дома.

Нарушителям, которых задерживают "на горячем", грозит штраф в размере от 170 до 340 гривен для физических лиц и от 850 до 1190 гривен для должностных. А за такое же нарушение в пределах территорий и объектов природно-заповедного фонда штрафы вырастают вдвое.