карманник, маршрутка, транспортУ Львові активізувались кишенькові злодії – лише за дві доби поліцейські затримали трьох крадіїв, які орудували у маршрутках. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Так, 14 березня у Шевченківський відділ поліції з заявою про крадіжку звернувся 41-річний мешканець Старосамбірського району. Чоловік повідомив, що близько восьмої години вечора, під час проїзду у маршрутному таксі №144, у нього з кишені куртки було викрадено гаманець, у якому було більше чотирьохсот гривень та документи. Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 38-річний львів’янин.

А напередодні близько 19.00 під час патрулювання на вулиці Сяйво до патрульних звернувся громадянин та повідомив, що невідомий викрав в нього 1900 гривень під час проїзду у маршрутці №11. Чоловік вказав на особу, яка втікала. Патрульні наздогнали та затримали чоловіка. Ним виявився раніше вже судимий за крадіжку 44-річний мешканець Львова. Теперь йому загрожує позбавлення волі строком до 5 років. 

Також у цей день жертвою крадія стала 21-річна мешканка Винників, в якої у маршрутці № 50 з сумочки викрали мобільний телефон Samsung вартістю сім тисяч гривень. Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 61-річний львів’янин. Зловмисника опитали у відділі поліції та вилучили у нього викрадений телефон.


Во Львове активизировались карманники - только в течение двух суток полицейские задержали трех карманников, орудовавших в маршрутках. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

Так, 14 марта в Шевченковский отдел полиции с заявлением о краже обратился 41-летний житель Старосамборского района. Мужчина сообщил, что около восьми часов вечера, во время проезда в маршрутном такси №144, у него из кармана куртки был похищен кошелек, в котором находилось более четырехсот гривен и документы. Как установили правоохранители, к совершению преступления причастен 38-летний львовянин.

А накануне около 19.00 во время патрулирования на улице Сияние к патрульным обратился гражданин и сообщил, что неизвестный похитил у него 1900 гривен во время проезда в маршрутке №11. Мужчина указал на убегавшего человека. Патрульные догнали и задержали мужчину. Им оказался ранее судимый за кражу 44-летний житель Львова. Ему грозит лишение свободы сроком до 5 лет.

Также в этот день жертвой вора стала 21-летняя житель ница Винников, у которой в маршрутке №50 из сумочки выкрали мобильный телефон Samsung стоимостью семь тисяч гривен. Как установили правоохранители, к преступлению причастен 61-летний львовянин, у которого изъяли украденный телефон.