пациент, электронный реестрДепартамент охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації визначив переможця закупівлі програмного продукта “Електронний реєстр жінок Львівської області”. Про це повідомляє прес-служба Департаменту охорони здоровь'я ЛОДА

Вказана закупівля передбачає розробку програмного продукту для створення електронної медичної картки жінки-пацієнта, що буде працювати від амбулаторії сімейної медицини до центру третинного рівня у Львівській області. Така програма допоможе персоніфікувати дані та слідкувати за станом обстеження, результатами аналізів кожної жінки як лікарем, так і пацієнтом самостійно.

Також з метою впровадження даного програмного продукту в рамках закупівлі буде придбана комп’ютерна техніка та серверне обладнання. Зокрема, для покриття усіх амбулаторій сімейної медицини комп’ютерною мережею, за рахунок коштів обласної Програми боротьби з онкологічними захворюваннями у Львівській області на 2017 – 2020 роки (затверджена рішенням сесії Львівської обласної ради від 27.12.2016 № 329), на забезпечення співфінансування субпроекту буде придбано додатково комп’ютерну техніку для амбулаторій області.

Нагадаємо, проект реалізується у рамках спільного зі Світовим банком проекту МОЗ України "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей" субпроекту "Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлиних технологій".


Департамент здравоохранения Львовской облгосадминистрации определил победителя закупки программного продукта "Электронный реестр женщин Львовской области". Об этом сообщает прес-служба Львовской ОГА.

Указанная закупка предусматривает разработку программного продукта для создания электронной медицинской карты женщины-пациента, которая будет действовать от амбулатории семейной медицины до центра третьего уровня во Львовской области. Такая программа поможет персонифицировать данные и следить за состоянием обследования, результатами анализов каждой женщины как врачом, так и пациентом.

Также с целью внедрения данного программного продукта будет приобретена компьютерная техника и серверное оборудование. В частности, для покрытия всех амбулаторий семейной медицины компьютерной сетью, за счет средств областной Программы борьбы с онкологическими заболеваниями во Львовской области на 2017 - 2020 годы (утверждена решением сессии Львовского областного совета от 27.12.2016 № 329), на обеспечение софинансирования субпроекта будет приобретена дополнительная компьютерная техника для амбулаторий области.

Напомним, проект реализуется в рамках совместного с Всемирным банком проекта МОЗ Украины "Улучшение здравоохранения на службе у людей" субпроекта "Онкопревенция и внедрение эффективных противоопухолвевых технологий".